Dario jun 23, 2022 - 278 Views

SPEKTAKULARNI IZBOR ZA FOTOMODELA REGIJE DOBOJ/TESLIĆ Featured

NOĆ MODE I GLAMURA 24.06.2022.

COFFE & BAR AKTER OD 20 H

U organizaciji Fashion M-a i direkcije Fotomodela Republike Srpske održava se prvo predtakmičenje za Izbor Fotomodela regije Doboj/Teslić.Ovo je treća sezona ovog zanimljivog show programa koji ima za cilj pronalazak komercijalnih lica za poslove modelinga,reklama,muzičkih spotova itd.Direkcija kroz pripreme radi na obuci mladih djevojaka kroz radionice javnog nastupa,pravilnog držanja,rada pred kamerama i ostalih segmenata potrebnih za scenu. Slogan projekta je „BRENDIRAJ SE I PLASIRAJ“ te u skladu s tim organizator daje šansu mladim damama iz malih sredina da postanu dijelom javne scene BiH i regiona.

Na ovom predtakmičenju predstavit će se 10 djevojaka regije te će se boriti za plasman i titulu koja im obezbjeđuje učešće na polufinalnom republičkom nivou takmičenja.6 prvoplasiranih stjeće pravo učešća na republičkom takmičenju a tome će prethoditi izrada book-a,pripreme i učešće na modnim revijama.     

Generalni sponzor i domaćin je Coffe & bar Akter.

Za frizure učesnica pobrinut će se Frizerski studio „Adrijana“ , za make up pobrinut će se Make up by Ivana Lazić i Liva make up Iva Lučić.Predivne bukete za pobjednice pripremit će Cvjećara Aurelija kao i poklone Zlatarna „Ljubuškić“ , kao i Butik „Stil“.

Djevojke u posljednjem izlazu će nam se predstaviti u svečanim haljinama Butika „Stil“.

Oficijelni fotograf večeri je Boski photo Bojan Lukić, a sam event će upotpuniti naši gosti Plesni studio Wolf, Plesni klub Stage, te pred samo proglašenje prvoplasiranih takmičarki Nikolina Lazić podjednica na Đurđevdanskom festivalu.

Medijski pokrovitelji projekta su Azra magazin, Direktno.ba, Dobojski.info i Dobojcaffe.com

Obezbjedite svoje rezervacije na broj telefona 062/589/489 i budite dio spektakla mladosti i ljepote.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top