Dario jun 26, 2022 - 510 Views

SPEKTAKL MLADOSTI I LJEPOTE U DOBOJU Featured

Nakon vrlo uspješne godine u kojoj je direkcija IZBORA ZA FOTOMODELA Bosne i Hercegovine,  realizirala 20 predtakmičenja širom Bosne i Hercegovine, dva polufinala za Federaciju i Republiku Srpsku, te sprektakularni finalni izbor u Mostaru, vrijeme je za novu sezonu ovog popularnog projekta.

U protekloj sezoni direkcija se pobrinula da sve učesnice dobiju vrijedne nagrade, da u okviru tri models kampa steknu zavidno iskustvo i znanje iz oblasti modelinga i javnog nastupa, te da djevojke uživaju u svim privilegijama i dobro organiziranom projektu. Predanim trudom i radom te zalaganjem direkcija je dodjelila dvije stipendije za fakultete ukupne vrijednosti 24 000KM, koje je obezbjedio Internacionalni Univerzitet Travnik kao partner direkcije. Najuspješnije djevojke postale su dijelom muzičkih spotova,reklama,te su nosile revije uspješnih kompanija i dizajnera širom BiH.

U spetak 24.06.2022. godine po prvi put regija Doboj/Teslić birala je svoje predstavnice za Izbor Fotomodela Republike Srpske.Ovaj spektakl mladosti i ljepote se održao u Coffe&bar Akter u Doboju a učešće je uzelo deset djevojaka koje su izabrane na kastingu. Djevojke su prisustvovale trodnevnim pripremama, gdje su uvježbavale sve potrebno za show, te su radile i fotografije pomoću kojih smo izabrali Fotomodela publike regije Doboj/Teslić.

6 prvoplasiranih steklo je pravo učešća na polufinalnom republičkom takmičenju a tome će prethoditi izrada booka, te učešće na revijama.Titulu FOTOMODEL PUBLIKE REGIJE DOBOJ/TESLIĆ pripala je Nikolini Božić, titula FOTOMODEL MEDIJA REGIJE DOBOJ/TESLIĆ pripala je Tatjani Tomić, titula FOTOMODEL FASHION M REGIJE DOBOJ/TESLIĆ pripala je Nini Panić, titula II PRATILJE FOTOMODELA REGIJE DOBOJ/TESLIĆ pripala je Andrei Topalović, titula I PRATILJE FOTOMODELA REGIJE DOBOJ/TESLIĆ pripala je Jovani Zekić, pobjednica večeri prelijepa Anđela Stanojević TOP FOTOMODEL REGIJE DOBOJ/TESLIĆ.

U toku je priprema relalizacije,obuke učesnica za republičko polufinalno takmičenje.Direkcija će povesti računa o fizičkom i mentalnom stanju učesnica kroz pripreme koje slijede u narednom periodu.

Generalni sponzor i domaćin bio je Coffe & bar Akter.

Projekat je podržao Badminton club Sertini.

Za frizure učesnica pobrinuo se Frizerski studio „Adrijana“ , za make up pobrinule su se Make up by Ivana Lazić i Liva make up Iva Lučić.Predivne bukete za pobjednice pripremila je Cvjećara Aurelija kao i poklone Zlatarna „Ljubuškić“ , kao i Butik „Stil“.

Djevojke u posljednjem izlazu su nam se predstavile u svečanim haljinama Butika „Stil“.

Oficijelni fotograf večeri bio je Boski photo Bojan Lukić, a sam event su upotpunili naši gosti Plesni studio Wolf, Plesni klub Stage, te pred samo proglašenje prvoplasiranih takmičarki Nikolina Lazić podjednica na Đurđevdanskom festivalu.

Medijski pokrovitelji projekta su Azra magazin,Direktno.ba, Dobojski.info i Dobojcaffe.

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top