Dijana mar 02, 2017 - 970 Views

Otvorena šesta dm prodavnica u Banja Luci Featured

Banja Luka je bogatija za još jednu dm prodavnicu, čije otvorenje je upotpunila donacija u iznosu od 3.000 KM Centru za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora.

Banja Luka, 2.3.2017.   Kompanija dm drogerie markt otvorila je šestu dm prodavnicu u Banja Luci, u  Super Konzumu Borik, na adresi Aleja Svetog Save 69.

Nova prodavnica je uređena u skladu sa visokim standardima dm-a, kako bi se kupcima omogućio jedinstven i ugodan doživljaj kupovine. Moderno uređen ambijent ove dm prodavnice se prostire na 454 m², u kojem je kupcima na raspolaganju bogat asortiman proizvoda. Sve kupce do 4.3. očekuje -15% na ukupnu kupovinu, a do 9.3. imaju priliku učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti mašinu za pranje suđa, multimikser ili dm poklon kartice.

Povodom otvorenja nove prodavnice, kompanija dm je s namjerom da podrži razvoj lokalne zajednice u kojoj posluje, donirala 3.000 KM predstavnicima Centra za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora iz Banja Luke. Ova donacija će pomoći u realizaciji aktivnosti koje ovaj Centar organizuje za djecu do 18 godina koja imaju neki vid oštećenja sluha.

"Otvorenjem dm prodavnica na novim lokacijama nastojimo da kupcima uvijek budemo bliže te da bogatim asortimanom kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama, dm bude njihovo omiljeno mjesto ugodne kupovine. Donacijom koju smo danas uručili Centru za obrazovanje i vaspitanje i rehabilitaciju slušanja i govora ali i drugim društveno korisnim aktivnostima želimo doprinijeti i unapređenju života lokalne zajednice.” - izjavila je Dragana Erceg, regionalna menadžerica kompanije dm.

Dok su roditelji uživali u kupovini i brojnim pogodnostima, njihovi mališani družili su se sa omiljenim crtanim likovima na maloj dm zabavi. Radno vrijeme prodavnice je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 21:00 sat i nedjeljom od 9:00 do 16:00 sati.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za deset godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 540 zaposlenika i 65 prodavnica u 37 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2015/16. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 126 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 12.500 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, s.he stylezone, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Saopštenja za javnost na raspolaganju su Vam na HYPERLINK "http://www.dm-drogeriemarkt.ba/ba_homepage/press_kutak/" http://www.dm-drogeriemarkt.ba/ba_homepage/press_kutak/, a arhiva fotografija na HYPERLINK "http://www.dm-drogeriemarkt.ba/ba_homepage/press_kutak/slike_za_press/" http://www.dm-drogeriemarkt.ba/ba_homepage/press_kutak/slike_za_press/.

Za više informacija molimo Vas kontaktirajte:

Ajla Hadžić, Menadžer Marketinga, dm drogerie markt d.o.o.

Tel: 033/778 300, e-mail: HYPERLINK "mailto:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli." Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Emira Ćatović, PR Manager, agencija Via Media d.o.o.

Tel: 033/720 020, e-mail:  HYPERLINK "mailto:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli." Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

 

 

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top