Dijana apr 10, 2017 - 562 Views

Ovih pet fazona će vas pretvoriti u majstore flerta Featured

Nemate uspjeh kod žena? Ne morate da brinete, otkrivamo vam neke od savjeta posle kojih ćete postati majstori flerta.

Kontak očima najjednostavnija i najefektnija alatka koja će vam pomoći da privučete nečiju pažnju. Vjerovali ili ne, čak 80 odsto informacija koje šaljemo drugima, upravo dolazi iz očiju.


Skeniranje od četiri i po sekunde

Normalno skeniranje lica traje tri sekude. Kontak očima koji traje više od 10 sekundi znači dve stvari – ili ćete se posvađati s nekim ili otići na seks. Produženi kontakt očima od četiri i po sekunde izaziva jaku emocinalnu reakciju. Ona aktivira vaš nervni sistem, podiže nivo srčanih otkucaja, krv proključa i stimuliše stvaranje hormona. Ovo je znak da vam se neko sviđa.

Šaranje i fokusiranje

Fokusirajte vaš pogled na nekom kako bi ta osoba bila svjesna da ste je primjetili. Malo prošarjate sobom i ponovo vratite pogled na osobu, koja vam se sviđa. Na taj način šaljete poruku: Pregledao sam konkurenciju i ti si i dalje ta koja mi se sviđaš. Ako nečiji pogled odluta i ne vrati se poslije minut ili dva, onda defintivno nije zaintersovana.

Trougao flerta

Studije su pokazala da u zavisnosti od situacije i privlačnosti, gledamo različite dijelove nečijeg lica. Kada komunicirate sa strancem ili vodite poslovni razgovor oči će vam biti fokusirane na vrh nosa. Sa prijateljima vidokrug se šri na oči, nos i usta. Kod ljubavnika ili osoba koje nam se sviđaju, pogled se širi, doseže do grudi i čak i genitalija.

Treptanje

Ako smatrate da je neko privlačan, treptaji oka će vam biti češći i učestaliji. U slučaju da se sviđate toj osobi, ona će nesvjesno početi da trepće i pokušati da odgovori vašem ritmu i količini treptanja.

Namignite ako želite

Blago namigivanje u kombinaciji sa laganim osmijehom može biti potez, koji će vas dodatni zbližiti. Ignorišite loš publicitet, koje namigivanje ima u javnosti, jer kada se uputi u pravo vrijeme, može da bude izuzetno efikasan.

nezavisne.com

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Popularni članci
cache/resized/ec4a29e005202f3ddb05c4e9b6d5bdcd.jpg
Vijesti iz Doboja i regije
cache/resized/fab5b8d31a6f9b6c172e04d50420f0d6.jpg
Vijesti iz Doboja i regije

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top