Marketing nov 05, 2019 - 5836 Views

Pelerine se vraćaju u velikom stilu

Ako ste ove sezone, pored jakni, kaputa i mantila, i dalje u potrazi za nešto drugačijim odjevnim predmetom koji će vas ugrijati, preporuka je da investirate u pelerinu, koja je sa dolaskom hladnih kišnih dana ponovo u centru pažnje.

 

Ovaj praktičan komad odjeće, pogodan u vrijeme smjene godišnjih doba, dobio je svečani ton. Duge pelerine ukrašene su zlatovezom, čipkom, plišanim mašnama, svjetlucavim kamenjem, čak i zanimljivim printovima koji im ništa ne oduzimaju od elegancije.

Zvonasti kroj ovog šik odjevnog komada svakoj kombinaciji daje dašak elegancije, a vama će pružiti idealnu dozu ugodnosti i topline, koji su vam neophodni u jesenjim mjesecima.

Nesporno je da pelerina ima bezvremensku privlačnost, zbog čega će jednom kada je kupite uz vas biti u svakoj proljećnoj i jesenjoj sezoni.

 

Nadahnut stil

Posljednjih godina bile su "prognane" s modne scene, ali ove sezone pelerine su nam se vratile i to u velikom stilu.

Toliko su upečatljive da ćete poželjeti da u njima odete na neki događaj na kojem nijednog trenutka neće biti pretoplo, pa tako ni potrebe da ih skinete, kako biste i vi i oni koji vas okružuju što duže mogli da uživate u njihovoj ljepoti.

Kratki ogrtači, do kukova, se najlakše kombinuju i nose, jer oni imaju tendenciju da ne izgledate kao da ste se izgubili u njima. Oni izgledaju fantastično s farmerkama i pantalonama, čak i sa stiletto cipelama. Oni takođe izgledaju sjajno sa kežual čizmama i džemperima.

Iako su gorepomenuti praktičniji, većina modnih kuća predstavila je modele maksi dužine koji asociraju na plašteve filmskih superjunaka kao što su Batman, Spiderman i Zoro. Hedi Slimane, kreativni direktor kuće "Celine", predlaže da se palerina nosi u kombinaciji s trapericama i dolčevitkom, spoju koji je nadahnut hipi stilom sedamdesetih.

Tagged under

Related items

Pelerine se vraćaju u velikom stilu
A la mode fashion bih nov 05, 2019 - 5836 Views
Pelerine se vraćaju u velikom stilu
Znaš li rok trajanja svoje šminke? nov 05, 2019 - 5836 Views

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top