Marketing mar 21, 2020 - 297 Views

Budite originalni: Ljubavno pismo kao nekada umjesto SMS poruke Featured

Uprkos modernim tehnologijama, mejlovima i pametnim telefonima, staro dobro ljubavno pismo nije izgubilo na cijeni.

Naprotiv.

Činjenica da ga u 21. vijeku rijetko ko piše još više mu daje na značaju. I zato, sljedeći put kad poželite da partneru usred noći pošaljete poruku da vam nedostaje, nemojte, već pretočite svoja osjećanja na papir.

Neke cake vam u tome mogu pomoći. Prvo, u knjižari nađite lijep papir u pastelnoj boji, izbjegavajte običan bijeli koji koristite za štampanje, jer djeluje poslovno.

Najbolje bi bilo da pišete crnim mastilom, kao nekada, ali ako ne možete da pronađete tu olovku, poslužiće i hemijska. Napravite romantičan ambijent, svakako ne možete napisati pismo u pauzi između dvije obaveze. Kad nađete dovoljno vremena, pustite svoju omiljenu laganu muziku, upalite svijeće i spremni ste.Dobar početak je da opišete situaciju kad vas je partner raznježio, ma kako banalno sam događaj izgledao. Otkrijte kako ste se tada osjećali i o čemu ste razmišljali. Možete otići i korak dalje i opisati trenutak kad ste shvatili da ste se zaljubili.

Zatim, kažite partneru šta vam se najviše sviđa kod njega – bilo da je riječ o humoru ili plemenitosti. Ista pravila važe i kada je u pitanju platonska ljubav – priznajte kako se osjećate svaki put kad vidite tu osobu.

Ali, najvažniji sastojak svakog dobrog ljubavnog pisma je iskrenost. I, zato, ako primjetite da kalkulišete i razmišljate kako bi vaše riječi mogle biti protumačene, odložite papir dok ne prikupite hrabrost.

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top