Marketing mar 19, 2021 - 37 Views

Kako da znate da se vašoj vezi nazire kraj Featured

Seks u vezi može postati rijedak, a razloga za to je mnogo. Jedan od najučestalijih razloga, ali i najalarmantnijih je odljubljivanje", rekla je te nabrojala 12 ključnih znakova po kojima se može prepoznati ako partner gubi interes za vezu.

Nema strasti

Ako ste nekad bili veoma intimni sa partnerom, a sada među vama više ne frcaju iskre i udaljili ste se, to je znak za uzbunu, upozorava Koks.

Promjene u rutini

Ako već neko vrijeme živite s partnerom, tada ćete razviti vlastitu malu rutinu - bilo da se radi o šolji čaja u krevetu ili zajedničkom gledanju serije pred spavanje. No, ako ste te sitnice odjednom prestali raditi i ako je partner te aktivnosti zamijenio drugim hobijima, trebali biste se zapitati.

Često vas odbijaju

Svakako biste trebali razgovarati sa svojim partnerom ako ste primijetili da izbjegava maženje ili se opire vašoj naklonosti.

Nemaju vremena za vas

Ako imate osjećaj da partner uopšte ne provodi vrijeme s vama, trebali biste ga direktno pitati u čemu je problem - gusti raspored ili nezainteresovanost?

Odlaze u posjetu porodici bez vas

Kad ljudi razmišljaju o napuštanju partnera, Koks kaže da je porodica prva koja to zna pa je veoma zabrinjavajuće ako vas partner nikad ne vodi sa sobom u posjetu porodicu. Upozorila je i da je jednako zabrinjavajuće ako prestanu željeti provoditi vrijeme i s vašim prijateljima i porodicom, jer to znači da ne žele biti previše vezani.

Neće odgovoriti na pitanje ako nešto nije u redu

Kad ste neraspoloženi i neko vas pita šta nije u redu, klasičan je potez lagati i reći da ste dobro. Međutim, ako se to redovno događa u vašoj vezi, ekspertica kaže da je to znak za uzbunu.

Prestali su se truditi

Ako se vaš partner više ne trudi oko vas, vrlo je vjerovatno da je samo pitanje vremena kad će odustati i od veze.

Stalno se svađate

Možda ste prije bili skladan i sretan par, a sada više nije tako i svađate se gotovo svakodnevno. Smetaju vam sitnice koje vam prije nisu smetale i ne možete se dogovoriti oko ičega. Ovakav scenarij obično se događa u vezama kojima se nazire kraj.

(Index.hr)

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top