Marketing mar 22, 2021 - 177 Views

Mobilni telefoni nam uništavaju ŽIVOT, prave HAOS i od naših LJUBAVNIH ŽIVOTA! Featured

Naši digitalni životi loše utiču na realnost!

Pitanje koje se postavlja jeste - kada internet počinje da menja dinamiku veze u kojoj se nalazimo? Društvene mreže ne samo da nas odvajaju od partnera, već neretko i bude ljubomoru. Ko je osoba kojoj je lajkovao/lajkovala sliku? Sa kim se dopisuje? O čemu razgovaraju?

Onlajn je, šta li gleda sada?

Poverenje se sve češće dovodi u pitanje, a jedan od osnovnih razloga jesu neizvesnost i ljubomora.

Takođe, jedan od čestih problema u ljubavnim odnosima jeste i stalni poriv za "takmičenjem" sa telefonom - ko će dobiti više pažnje i veću naklonost partnera... Ipak, postoji nekoliko stvari koje možete da uradite kako biste ostali "online", a da pritom ne narušite svoj odnos sa partnerom. Razmislite koliko vremena provodite sa telefonom u rukama Ograničite sebe. Mnogi telefoni sada imaju opciju limitiranja koliko dugo ćete koristiti određene aplikacije tokom dana. Dobro razmislite i unesite vreme u podešavanja. Ukoliko iskoristite dnevno ograničenje, odložite telefon odmah.

Budite posebno oprezni ukoliko ste tek započeli vezu U periodu kada tek treba da gradite odnos sa partnerom, nije poželjno da više pažnje posvećujete društvenim mrežama. To može da se javi kao problem naročito ukoliko ste prethodno bili dugo samci.

Razumljivo je da ste navikli na mobilni telefon... Ipak, odložite ga, jer propuštate dragocene trenutke. Razmislite dva puta pre nego što nešto prokomentarišete ili objavite Da li će vaš komentar da utiče na odnos i kakvo raspoloženje vaša aktivnost može da prouzrokuje kod partnera? Nemojte sebe i svoju vezu dovoditi u neprijatnu situaciju. Neka vam vaša draga osoba uvek bude na umu.

 Ne dozvolite tehnologiji da se meša u vašu vezu i gradite je na čvrstim, a ne na internet-temeljima. Moderno doba zahteva neprestano prilagođavanje, ali ne samo tehnologiji, već i ljudima na koje tehnološki napredak utiče. Društvene mreže sve češće udaljavaju ljude. Vaša veza - to je realnost. Posvetite joj se.   (kurir.rs)

Tagged under

Related items

Mobilni telefoni nam uništavaju ŽIVOT, prave HAOS i od naših LJUBAVNIH ŽIVOTA!
Kako da znate da se vašoj vezi mar 22, 2021 - 177 Views
Mobilni telefoni nam uništavaju ŽIVOT, prave HAOS i od naših LJUBAVNIH ŽIVOTA!
Kako društvene mreže utiču na mar 22, 2021 - 177 Views

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top