Marketing mar 22, 2021 - 360 Views

Dala otkaz i prodala kuću da bi brinula o 200 životinja Featured

Prije samo godinu dana Odri Rašel (33) živjela je u četvorosobnoj kući i vodila svoj pansion za pse.

Na kraju dana vraćala bi pse vlasnicima, ali je bila posvećena njezi i udomljavanju napuštenih životinja i pasa lutalica.

Nažalost, bilo ih je toliko da nije mogla svakome da pomogne. Kao veliki ljubitelj životinja, poželjela je da svoj život promijeni iz korena.

Prodala je kuću, napustila svoj posao, i uselila se u 200 godina staru kuću na farmi, postavljajući kao svoj prioritet to da brine o napuštenim životinjama, prenosi b92.

I do sada se nije pokajala.

"Započela sam sa Utočištem prije godinu dana. Spasla sam mnogo životinja u svom životu ali bila sam limitirana. Željela sam da imam više vremena za njih, više prostora da ih smjestim i više novca da trošim na njihove potrebe", kaže Odri.

U svoju novu kuću preselila se u februaru 2020. godine ali je imanje širila tako što je kupovala obližnja. Kupila je i drugu kuću  za svoju sestru kako bi se i ona preselila i sa njom vodila Utočište. Utočište je u međuvremenu postalo neprofitna organizacija koja može legalno da prima donacije od drugih ljubitelja životinja koji žele da brinu o njima.  (nezavisne)

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top