Dijana feb 09, 2017 - 644 Views

Zašto raskida kada je sve savršeno ? Featured

Zaljubili ste se, ušli u vezu i na vrhuncu strasti on odjednom nije više zainteresovan za vas? Ovo su tajni razlozi iz kojih vas ostavlja iako je sve bilo tako savršeno...

Ukoliko vas ostavlja bez razloga, ovo su stvari koje on krije:

Oseća da je pod pritiskom

Da li ga stalno zovete i šaljete mu poruke i tako poručujete da želite više ljubavi, strasti ili seksa sa ciljem da usavšite vezu u koj ste?

Ukoliko ste ove stvari radili, izgubili ste prirodnu ravnotežu u vezi, i zbog toga je vaš partner počeo da oseća pritisak. Važno je da budete svesni da puno muškaraca beži iz veze kad osete emocionalni pritisak, zato što smatra da ne može da zadovolji ono što vi očekujete od njega i još da nikada neće biti dovoljno dobar za vas.

Vasa veza je takmičarskog duha

Ukoliko muškarac treba da se takmiči sa ženom u vezi kontrole, ne samo da se oseća očajno, već i oseća kako gubi svoju muškost u takvoj vezi.

Ne bi trebalo da muškarac kontroliše celu vezi, ali mu dajte malo više inicijative, i ne takmičite se ko će imati veću kontrolu u vezi, već nađite balans kako bi stvari tekle prirodnim tokom.

Ne oseća da ga poštujete

Muškarac ne može da izgradi život sa ženom koja ga ne poštuje. On mora da oseti kako je ispred svih u vašem životu, i da ga prihvatate takvim kakav jeste.

novosti.rs


Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top