Dijana feb 08, 2017 - 354 Views

Kada, ipak, ne treba reći: “Volim te” Featured

Znamo, ponekad se čini da ćemo ostariti dok čekamo da partner prvi izgovori da nas voli. Nemamo ništa protiv preuzimanja inicijative, ali ponekad je bolje malo pričekati.

Ovo su situacije u kojima nije pametno reći: “Volim te”.

Na samom početku veze

Većini je ovo sasvim logčno, ali postoje ljudi koji se toliko zaljube da si jednostavno ne mogu pomoći. Prejako zaljubljenoj osobi je to lijepo, romantično i jedino ispravno, a onoj koja sve proživljava malo manje intenzivno može biti zastrašujuće.

Kad zapravo niste ni u vezi

Prijateljstvo s povlasticama, seks za jednu noć koji se pretvorio u seks za tri noći, frajer koji jedva zna da postojiš… ako izgovoriš da voliš nekoga kome je ljubav s tobom zadnja stvar na pameti, svima će biti neugodno.

Kad je njegova prošla veza još svježa rana

Ako je on donedavno bio u dugoj vezi koja je loše završila, “volim te” nije najpametniji pristup jer bi mu se moglo činiti da požuruješ stvari. U ovakvim je situacijama bolje pričekati da on to izgovori prvi.

Kad je to ucjena

Postoje žene koje će nakon što nekome kažu da ga vole pitati: “A ti mene?” Ako si još niste izrazili ljubav ovim riječima, ucjenjivanje i iznuda priznanja ljubavi nikako nije dobra taktika.

ljepotaizdravlje.ba

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top