Dijana feb 17, 2017 - 781 Views

Tri istine koje morate da znate o ljubavi do 30. rođendana Featured

Ako ćete se uskoro naći na pragu tridesetih, pravo je vrijeme da temeljno razmislite o svom ljubavnom životu

Romantični gestovi treba da budu dio veze

Gestovi su znakovi da je vašem partneru stalo do vas i da često razmišlja o vama. Poklanjanje cvijeća, čokolade ili drugi jednostavni gestovi znače da mu je bitno i da vas čini srećnom.

Ne bi trebalo da se nadate da osoba sa kojom se viđate na lijep način razmišlja o vama, već bi trebalo da budete sigurni u to. Ako s vremena na vrijeme vaš partner ne napravi neki romantičan gest za vas, vrijeme je da preispitate vaš odnos.

Muškarac vas neće upotpuniti

Vječitu sreću nećete pronaći u partneru jer uvijek će biti i teških trenutaka. Ono najvažnije što treba zapamtiti je da onda kada budete zadovoljni sa samim sobom, tada ćete pronaći pravu sreću. Ako ne možete voljeti sebe, nećete moći voljeti ni druge osobe. Nemojte tražiti nešto u partneru što treba zapravo da pronađete u sebi.

Što je dobro na početku, dobro je i na kraju

Na početku veze dobro obratite pažnju na ponašanje vašeg partnera. Kako se ponaša na početku veze postavlja presedan za to kako će se ponašati dugoročno. Ako je čudan, ne obazire se na vaše osjećaje ili vas ne poštuje, nemojte pretpostaviti da ćete ga promijeniti. Ne možemo promijeniti druge osobe, već samo sebe. Ako je stanje na početku veze dobro, vjerovatnije je da će biti i na kraju, ali ako već vidite znake upozorenja nakon nekoliko nedjelja ili mjeseci, vrijeme je da dobro razmislite o vašem sljedećem koraku.

nezavisne.com

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top