Dijana feb 28, 2017 - 569 Views

Evo šta oni očekuju od vas, buduće supruge! Da ne verujete! Featured

U suštini, zabavljanje se svodi na isprobavanje, ponajviše sebe samog, da bismo otkrili šta zaista želimo i tražimo od partnera sa kojim bismo se upustili u vezu na duži rok.


Namerno ne govorim za ceo život jer tako nešto je, u biti, vrlo nezahvalno govoriti jer kako se menjamo mi sami, tako se menjaju i naši afiniteti, tako da je sasvim u redu promeniti i partnera u nekom trenutku, u skladu sa tim. Jer živeti u neskladu sa svojim istinskim bićem i potrebama najveći je greh, prema sebi samom, i mučenje od svih.

Menjanjem partnera kreiramo spisak osobina koje su nam bitne da naš partner poseduje. Jer iz kvantiteta proizlazi kvalitet. Nedavno je na Ask Reddit-u sprovedena anketa u kojoj se tražilo od muškaraca da kažu šta traže kod žene i koje su to osobine od presudnog značaja da bi poželeo da se sa njom upusti u partnersku vezu.
Odgovori su zanimljiviji nego što bi se to moglo i pretpostaviti.

Moja sadašnja žena, kada mi je bila devojka, rekla mi je nešto što nikada neću moći da zaboravim. Rekla je – pokušavanje da te ne volim je kao da pokušavam da ne budem gladna. To je jedna od najlepših stvari koje mi je iko ikada rekao i to me je uverilo u to koliko mi je posvećena i odana. A znala je i da mi svojim prstima skine čarape s nogu.

Poverenje, dobra međusobna komunikacija, seksualna kompatibilnost, spremnost za opraštanje i bar nekoliko zajedničkih interesovanja su ono što čini solidnu osnovu za dobar brak. Srećno sam oženjen već 20 godina.

 Integritet.

 Da joj hleb bude hrskav, al' da ne izgori.

 Znao sam da sa pronašao buduću suprugu kad nije bilo kraja našem razgovoru. Svaki put kada smo razgovarali, nisam hteo da se naš razgovor ikada završi.  Ne mari ni da bude lepa i da smo seksualno kompatibilni i slične lepe stvari. Ali ono što je bilo presudno je ta lakoća u komunikaciji i zajedničke teme koje smo imali.

Za mene, jedna od najvažnijih stvari je da imamo sličan smisao za humor. Ako ne možemo da se smejemo istim stvarima, male su šanse da ćemo moći da živimo pod istim krovom.

Sposobnost da ne radimo ništa i da nam bude prijatno u tome. Moja supruga i ja ustanemo u subotu ujutro i samo sedimo na kauču satima, ne radeći ništa.

Šta je dobar materijal za ženu? Najbolji prijatelj koji me fizički privlači.

 Bitno mi je da ima svoja interesovanja za kojima je luda.

 Da lepo miriše. Da se njeno ludilo odlično uklapa sa mojim. To bi bilo uglavnom to.

 Življenje istim tempom je vrlo bitno. Kao i da želimo iste stvari, u isto vreme.

 Gledam kakvu vrstu odnosa je uspela da izgradi u svom dosadašnjem životu i ljude kojima je okružena. Ako mi je namera da sa njom ostvarim jak, trajan odnos, hoću da vidim da li je ona bila u stanju da isto uradi u okviru svoje porodice, među prijateljima i kolegama.

Sjajan smisao za humor, nezavisnost u domenu sopstvenih interesovanja, da je u stanju da vodi razgovor i da bude proaktivna, a ne reaktivna u seksu.

U suštini, osoba sa kojom želim da budem i posle seksa, umesto da ustanem, obučem se i odem. Ako mi je dobro sa njom i bez seksa, vredi da je zadržim.

 Da je iskrena i otvorenog duha za istraživanje novih iskustava u životu i svega što se nađe u ponudi, da ima široke vidike i pogled na svet. Takođe, vrlo mi je bitno da se dobro slaže sa mojim prijateljima i porodicom, a i da je u dobrim odnosima sa svojim. Ako toga nema, teško da ćemo uspeti da ostvarimo dobar odnos.

 Da bude voljna da mi pomogne da se počešem po leđima tamo gde moja ruka ne može dopre, bez obzira na to koliko se trudio.

zena.blic.rs

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top