Marketing okt 19, 2018 - 440 Views

Pet savjeta za pakovanje Featured

Ako nikad niste bili pod velikim stresom dok se u zadnjim minutama prije putovanja pakujete ili ste robot koji nema emocija ili nosite samo ručnu torbu.

Većina nas je pod velikim stresom kada započnemo "ovaj projekt". Kako bismo olakšali ovaj stresan zadatak, donosimo vam listu idealnih savjeta za pakovanje prije putovanja:

Napravite listu
Prije početka pakovanja, najbolje nekoliko dana ranije, počnite praviti popis. Na ovaj način i s nekoliko dana 'na raspolaganju', vjerovatno ćete se sjetiti i stvari koje bi u žurbi sigurno zaboravili.

Ne slažite odjeću – 'rolajte' je
Umjesto da slažete odjeću - jedan komad odjeće na drugi, puno bolja ideja jeste da je "rolate". Na ovaj način, u standardni kofer bez problema može stati sve što vam treba.

Princip piramide
Prvo, cipele složite uz rob torbe ili kofera. Potom, spakirajte veliku odjeću. Njih ne morate 'rolati' već ih stavite na dno i ostavite dio da bude van kofera.

Nosite samo ono što vam zaista treba
Krema za sunčanje, slamnati šeširi, naočale za ronjenje – sve to možete kupiti kad dođete na odmor. Papirne mape i vodiči za turiste – sve te informacije možete naći na internetu i pristupiti im putem mobilnog ili tableta.

Ne ostavljajte prazan prostor
Pojedini vole ostaviti prazan prostor u koferu i torbi kako bi mogli spakovati suvenire s godišnjeg odmora. No, zbog ovoga će vam se odjeća mnogo gužvati. "Prazan prostor" popunite zgužvanim papirom.

Izvor:Nezavisne

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top