Aleksandra feb 28, 2021 - 33 Views

Film "Jedini izlaz" za dvije sedmice pogledalo 50. 000 ljudi. Featured

Film "Jedini izlaz" reditelja Darka Nikolića za nešto više od dvije sedmice u bioskopima širom Srbije i regiona vidjelo je 50.000 gledalaca, saopštio je beogradski distributer tog ostvarenja Art Vista.

Novo ostvarenje sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, kao prvi projekat domaće kinematografije u ovoj godini, vratio je publiku u bioskope od premijere 10. februara, koja se uželjela projekcija na velikom ekranu, posebno sa srpskim glumcima.

Ekipa filma je odlazila na turneju promocije filma i sa publikom gledala film u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, a onda i po regionu, u Banjaluci.

Ovaj psihološki triler scenariste Marka Popovića, okupio je veoma poznatu glumačku ekipu sa nekoliko kolega iz regiona.

Pored popularne Anđelke Prpić, koja prvi put nakon mnogih komedija u serijama igra u novom žanru - trileru, u filmu nastupaju i Danica Maksimović, Ljubomir Bandović, Milan Čučilović, Nikola Ristanovski, Janko Popović Volarić, Milena Predić, Toni Mihajlovski, Sonja Kolačarić, Jovo Maksić, Boris Komnenić, Andrija Bošković, Klara Hrvanović i drugi.

Autorsku ekipu filma čine još i - direktor fotografije Miljan Milovanović, producent Marko Stanković i kompozitor Ðorđe Miljenović poznatiji kao Skaj Vikler.

Projekat je realizovala producentska kuća "Stanković i sinovi" uz pomoć Telekoma Srbije i Filmskog centra Srbije.

izvor: Nezavisne novine

Tagged under

Related items

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top