Aleksandra apr 15, 2021 - 260 Views

Koga pratiti na Instagramu i zašto? Featured

Mnogo vremena svakodnevno provodimo na društvenim mrežama. Osim što pratimo mnoge poznanike i njihove objave, često pratimo i neke poznate ličnosti, blogere, profile sa smiješnim i zanimljivim sadržajem.  Vrijeme provedeno skrolajući feed Instagrama ne mora biti bačeno, postoji i mnogo korisnog sadržaja na ovoj platformi. Ovo su naši prijedlozi koga pratiti.


Foto: freepik.com
Za ljubitelje psihologije

Svi smo radoznali kada je u pitanju psiha drugih ljudi, ali i naša sopstvena. Često ipak nemamo vremena za čitanje knjiga na teme koje nas zanimaju.

@mirjanalukich je diplomirani psiholog i psihoterapeutkinja koja piše praktične savjete iz psihologije. Na vrlo jednostavan način, bez mnogo stručnih termina objašnjava stvari koje zanimaju i muče skoro svakog čovjeka danas: anksioznost, stres, međuljudski odnosi i sl.

 

Još jedan koristan profil iz ove oblasti je i @psihoterapija.marjanovic.

Instagram/ @psihoterapija.marjanovic
Za ljubitelje zabave

Koliko puta si u životu rekao/rekla sebi: “dobro je moja baka govorila…” ? Na Instagramu postoji jedna baka koja mudro zbori i daje savjete, a pritom je jako zabavna.

Zapratite @babini.savjeti za mnogo životnih savjeta i narodnih mudrosti.

Instagram/ @babini.savjeti
Za ljubitelje sela

Na Instagramu se nedavno pojavila jedna posebna struja influensera koji žive na selu i pokazuju kako izgleda taj način života.

@irenemylife kroz svoje predivne fotografije jednostavno mami svakog od nas da razmišljamo o preseljenju van grada.

Instagram/ @irenemylife
Za ljubitelje prirode

Pandemija je onemogućila putovanja na mnoge destinacije, ali i ukazala nam na neke domaće turističke ljepote koje smo zanemarivali.

@wildtravelerbih i @wildandfreebih putuju našom lijepom zemljom i pokazuju ono što je najljepše i najvrijednije za posjetiti.

Instagram/ @wildandfreebih
Za ljubitelje mode

Ukoliko još uvijek ne pratiš @modaitakoto (u što čisto sumnjamo), onda je sad pravi trenutak da je zapratiš. Bojana umjesto nas prati trendove i savjetuje nam šta da obučemo. I ne samo to, ima tu savjeta raznih vrsta.

Sve to je upakovano u neponovljivi šarm i nezaboravan humor.

Instagram/ @modaitakoto
Za ljubitelje umjetničke fotografije

@karevamargo1 je ruska fotografkinja sa posebnim smislom za estetiku. Njene fotografije su bajkovite, sa elementima slovenskog folklora, ali nerijetko i moderne. U svakom slučaju, u pitanju je jedinstven stilski izražaj.

Instagram/ @karevamargo1
Za ljubitelje knjige

@citaj_knjigu je najpopularniji Instagram account za ljubitelje knjige na Balkanu, a njegova vlasnica, Alis Marić, najpopularnija je bookstagramerka na ovim prostorima. Ukoliko je još uvijek ne pratiš, a voliš dobru knjigu, krajnje je vrijeme da to učiniš.

@puella_sole je blogerka iz Banjaluke, inače profesorica srpskog jezika i književnosti, i ima odličan profil o knjigama. Kod Sonje uvijek možete naći prijedloge odlične literature, kako beletristike, tako i publicistike, a pored toga i preporuke filmova, serija, emisija.

Instagram/ @puella_sole
izvor:ultra.ba
Tagged under

Related items

Koga pratiti na Instagramu i zašto?
Kako zaštititi decu na Instagramu? apr 15, 2021 - 260 Views
Koga pratiti na Instagramu i zašto?
Instagram dobija dark mode apr 15, 2021 - 260 Views

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top