Marketing feb 06, 2020 - 135 Views

ASA Osiguranje sedmu godinu zaredom na prvoj poziciji Featured

Prema zvaničnim podacima Agencije za nadzor osiguranja, ASA Osiguranje je i ove godine osiguravajuća kuća koja svojim klijentima najbrže isplaćuje odštetne zahtjeve. Ovo je sedma godina zaredom kako je naša kompanija zadržala lidersku poziciju u ovom, po mnogima i najbitnijem segmentu poslovanja.
Iako je ASA Osiguranje već etablirano kao najbrže u proteklim godinama, konstantan razvoj i ulaganje u Sektor obrade i isplate odštetnih zahtjeva rezultirao je dodatnim poboljšanjem rezultata u odnosu na prošlu godinu. Stopa od 98,77% obrađenih i isplaćenih odštetnih zahtjeva pokazuje da iako postoji rast premije od 18,7% i uz to rast broja polica osiguranja, ASA Osiguranje zadržava posvećenost svakoj polici i svakom odštetnom zahtjevu.
„Konstantno unapređenje internih procesa Društva je osnov za pružanje kvalitetne usluge našim klijentima. Građani Bosne i Hercegovine su to prepoznali te su nam ukazali povjerenje i zaključili police osiguranja u ASA Osiguranju. Nastavićemo da se trudimo, da opravdamo ukazano povjerenje, te u narednom periodu planiramo dodatno unaprijediti sve segmente poslovanja. Cilj je da svaki dan ASA Osiguranje bude bolje od onog ASA Osiguranja koje smo imali jučer.“ – istakao je Direktor Društva Feđa Morankić.

 
Tagged under

Related items

ASA Osiguranje sedmu godinu zaredom na prvoj poziciji
Sačuvajte psihu u kriznim danima feb 06, 2020 - 135 Views
ASA Osiguranje sedmu godinu zaredom na prvoj poziciji
Mačke, andjeli čuvari naših života feb 06, 2020 - 135 Views

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • + 381 69 625 167 (Novi Sad, Srbija)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top