Marketing mar 27, 2021 - 122 Views

Koja hrana je prikladna za moju mačku? Featured

Mokra hrana – prirodna i prilagođena mačkama
Mokra hrana jedna najprirodnija je prehrana za vaše ljubimice. Opskrbljuje vašu ljubimicu mnoštvom važnih hranjivih sastojaka i vitamina. Uz to, osigurava i dovoljan unos tekućine jer mačke često zaziru od zdjelice s vodom. Mokru hranu za mačke prilagodite potrebama svoje ljubimice i birajte između različitih brendova hrane.

Suha hrana – hrskava raznolikost u zdjelici
Suha hrana za mačke posebno je izdašna, lako se pohranjuje i dozira, a time vlasnicima nudi praktičnu alternativu mokroj hrani. Osim toga, vaša ljubimica voljet će hrskave mesne krokete. Uz suhu hranu bez žitarica, zooplus nudi raznoliku suhu hranu za mlade, starije ili alergične mačke, kao i hranu s posebnim funkcijama, primjerice, s učinkom čišćenja zuba ili lakše probavljanje dlake. Zahvaljujući velikom izboru u trgovini za mačke, za svaku dlakavicu pronaći ćete idealnu hranu.

Hrana za mačke bez žitarica – lako probavljiva i zdrava
Bez obzira je li riječ o bengalskoj, burmanskoj ili britanskoj kratkodlakoj mački, mačke su prirodno mesojedi. Iz tog razloga hrana bez žitarica nije samo savršeno rješenje za mačke s alergijama i intolerancijama, već za sve dlakave mezimice. Pri odabiru hrane za mačke, trebali biste biti sigurni da ona sadrži visok udio mesa. Osigurajte svojoj ljubimici samo najbolje uz našu ponudu hrane za mačke bez žitarica.

Grickalice i poslastice – nagrada i nadopuna hrani
Hrskavi zalogajčići, štapići za žvakanje ili mačje mlijeko - raspon poslastica za vašu mačku gotovo je neograničen. Međutim, poslastice se ne smiju koristiti kao zamjena za mokru ili suhu hranu za mačke. One bi trebale biti nagrada ili motivacija tijekom treninga. Uz to poslastice će vam pomoći u jačanju veze između vas i vaše voljene ljubimice te potaknuti željeno ponašanje.  (zooplus)

Tagged under

Related items

Koja hrana je prikladna za moju mačku?
Evo kako ojačati imunitet hranom mar 27, 2021 - 122 Views
Koja hrana je prikladna za moju mačku?
Krmenadle u marinadi mar 27, 2021 - 122 Views

Izdvajamo

Popularni članci

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top