Aleksandra apr 15, 2021 - 78 Views

“Srećna šapa” unikatni pokloni za tvog kućnog ljubimca Featured

Kućni ljubimci su svakodnevna doza sreće i ljubavi, a svaki trenutak proveden sa njima diže nivo serotonina kod vlasnika. Pored toga, oni znaju biti i vjetar u leđa, a primjer za to je novi brend “Srećna šapa”, iza kojeg stoji dvoje likovnih umjetnika – Una i Nikola, koji su inspiraciju za pokretanje vlastitog biznisa pronašli uz pomoć svog kućnog ljubimca.

Instagram: srecna_sapa21

“Ideja za “Srećnu šapu” je nastala slučajno. Nakon što smo udomili našeg mačka, Stevu, htjeli smo da napravimo ogrlicu i privjesak, na kojem će biti njegovo ime na koje se odaziva i naš broj telefona, u slučaju da se izgubi – kako bi neko ko ga nađe mogao jednostavno da nas kontaktira. Tako da, kad smo shvatili da možemo od toga nešto da napravimo, a ujedno i da pomognemo životinjama koje svakodnevno nestaju ili se izgube, odlučili da započnemo sa novim poslom.”

Proizvodi koji se mogu naručiti su pretežno ogrlice i privjesci, što i jeste njihov primarni posao. Ali, osim toga – ko baš voli svoje ljubimce, može da naruči još mnogo stvari za njih. Štaviše, može da se naruči sve što je vezano za kućne ljubimce.

Instagram: srecna_sapa21
 

“Proces izrade se svodi na grafičku pripremu koju kasnije mašina završava, tj. gravira i isijeca. Najduži dio posla i jeste ta grafička priprema, crtanje ljubimca u vektorima da bi se mogao gravirati ili oblikovanje samog privjeska, te puštanje na laser. Ostali dio posla je ručno završavanje proizvoda pod kojim se podrazumijeva sklapanje proizvoda sa ogrlicom, pripremanje ambalaže i reklamnog proizvoda.”

Otkrili su nam i po čemu su “Srećna šapa” proizvodi jedinstveni i drugačiji.

“U većini slučajeva kada kupujemo takve stvari, imamo neke šablone kojima se vodimo i to je to. Mi prvo saslušamo kupca i odradimo takoreći unikatne proizvode po njihovoj želji, koliko nam naše mogućnosti dozvoljavaju.”

Instagram: srecna_sapa21

“Srećna šapa” u narednom periodu ima u planu da značajno proširi svoj asortiman, sa čijom realizacijom su već krenuli.

“Mi smo već proširili naš asortiman, iako nismo još uvijek krenuli sa reklamiranjem. Trenutno radimo na proizvodnji sapuna za ljubimce (Av Av i Mjau Mjau sapuni) sa jednom stručnom djevojkom, koja će da pravi domaće sapune na prirodnoj bazi od kozijeg mlijeka, protiv parazita i buha. S obzirom da smo prije svega likovni umjetnici, radimo i crteže i ilustracije ljubimaca, uokvirene, zatim isti ti crteži i ilustracije aplicirani na majice i cekere. Pored toga –  privjesci za ključeve, sa motivima ljubimaca na eva pjeni. Čak postoji mogućnost da uvedemo i jako kvalitetnu hranu za mace. I na kraju, kućice za pse i kućice za mace sa grebalicama.”

Instagram: srecna_sapa21

U zavisnosti od želja vlasnika, kao i vremena utrošenog za izradu, variraju i cijene njihovih proizvoda.

“Ogrlica može nekad da bude gotova i u toku dana, a cijene se kreću u zavisnosti od vrste i veličine ogrlice i od vrste i veličine privjeska. Za pse idu malo veći privjesci, samim tim su i skuplji, kao što kožne ogrlice koštaju malo više od platnenih. U zavisnosti šta vlasnici ljubimaca žele na privjesku tako se i cijena kreće. Ponekad moramo čitav dan da sjedimo i crtamo jednog ljubimca da bismo ga mogli izgravirati na privjesku, i samim tim ne može biti isto kao kad na privjesak napišemo samo ime i broj.”

Ukoliko i ti želiš da tvoj ljubimac dobije unikatnu i prepoznatljivu ogrljicu i privjesak, iste možeš naručiti putem Instagram profila ili Facebook stranice Srećna šapa.

 

izvor:ultra.ba

Tagged under

Related items

“Srećna šapa” unikatni pokloni za tvog kućnog ljubimca
Zbog čega mačke grizu apr 15, 2021 - 78 Views

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top