Marketing mar 24, 2021 - 98 Views

Greške zbog kojih će se pričati da ste loši u seksu Featured

Seksualni odnos nije prizor iz pornografskih filmova i nema mnogo veze s njim pa ne čudi zato što neki muškarci oponašaju fraze i pokrete iz takvih scena, što može izazvati veliku nelagodu kod žena.

1. Ubrzani rad bokova poput bušilice

Ako se muškarac penisom naglo zabija u ženu i oponaša rad bušilice, vjerovatno nema mnogo iskustva u spavaćoj sobi, tvrdi Kler Kavana i koautorka knjige Moregasm: Babeland's Guide to Mind-Blowing Sex.

"Možda se žuri jer se boji da će izgubiti erekciju ili prebrzo doživjeti orgazam. Svakako se preporučuje polaganiji ritam koji će ženi donijeti više užitka," dodaje seksologinja.

2. Hvalisanje veličinom penisa

Ženu će ohladiti partner koji tokom seksualnog odnosa izjavi kako ima ogroman penis i očekuje od nje da to potvrdi. Ovakav muškarac je arogantan ili kompenzuje nedostatak samopouzdanja izazvanog veličinom svog penisa. Ako ste i dalje zainteresovani za njega najbolje je da ga umirite i priznate kako je njegova veličina savršena za vas, a nakon toga ozbiljno porazgovarate s njim, savjetuje seksologinja.

3. Inzistiranje na orgazmu

Neka žene ne mogu doživjeti vrhunac svaki put kad imaju seksualni odnos. Iako je ovaj cilj vrijedan postizanja, pogrešno je stavljati pritisak na partnerku, a posebno će loše biti prihvaćeno ako se isti naglas zapita zašto to još uvijek nije postigla.

Mnoge žene trebaju stimulaciju klitorisa da bi dostignule orgazam. Ako uobičajene tehnike ne donose željene rezultate, uz prethodni dogovor u spavaću sobu možete uvrstiti i vibrator ili neku sličnu igračku, predlaže autorka.

4. Posezanje za telefonom nakon vrhunca

Nekad su se žene žalile na muškarce koji neposredno nakon postizanja vrhunca se okrenu i zaspe u krevetu, ali u današnje vrijeme sve je više onih koji nakon seksa posegnu za mobilnim telefonom kako bi provjerili što ima novo na društvenim mrežama. Najbolje bi bilo da mobilne telefone izbacite iz spavaće sobe i tako spriječite ovakve situacije koje mogu povrijediti ženske osjećaje. Posezanje za telefonom prihvatljivo je samo u hitnim situacijama, zaključuje Kavana.

(zadovoljna.dnevnik.hr)

Tagged under

Izdvajamo

Kontakt Info

  • Zadovoljstvo nam je odgovoriti na vaš upit kako bismo ostvarili saradnju. Za sada smo dostupni u BiH i Srbiji.
  • + 387 65 643 603 (Doboj, BiH)
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Top